Jolanda Dijkman

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Jolanda Dijkman in Burgh-Haamstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Jolanda Dijkman? Op Salons.nl lees je alles over Jolanda Dijkman uit Burgh-Haamstede.

Adresgegevens:
Jolanda Dijkman
Platboslaan 2
4328EA Burgh-Haamstede

Eenmanszaak Jolanda Dijkman is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHOUWEN-DUIVELAND of elders in de provincie Zeeland? Jolanda Dijkman is opgericht in 19831004 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Jolanda Dijkman bereiken op: 0111-653347. Jolanda Dijkman in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22025379. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Jolanda Dijkman in Burgh-Haamstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image