Jose van Kester Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Jose van Kester Schoonheidssalon in Wateringen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Jose van Kester Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Jose van Kester Schoonheidssalon uit Wateringen.

Adresgegevens:
Jose van Kester Schoonheidssalon
Rozemarijn 181
2291GN Wateringen

Eenmanszaak Jose van Kester Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Jose van Kester Schoonheidssalon is opgericht in 19810930 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Jose van Kester Schoonheidssalon bereiken op: 0174-294611. Jose van Kester Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27220713. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Jose van Kester Schoonheidssalon in Wateringen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image