Judith Black & White Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Judith Black & White Beautysalon in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Judith Black & White Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Judith Black & White Beautysalon uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Judith Black & White Beautysalon
Harriet Freezerstraat 87
1103JN Amsterdam

Eenmanszaak Judith Black & White Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Judith Black & White Beautysalon is opgericht in 20050912 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Judith Black & White Beautysalon bereiken op: 020-3656322. Judith Black & White Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34232966. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Judith Black & White Beautysalon in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image