K.W. Cornelisse-Timmer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

K.W. Cornelisse-Timmer in Hendrik-Ido-Ambacht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over K.W. Cornelisse-Timmer? Op Salons.nl lees je alles over K.W. Cornelisse-Timmer uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Adresgegevens:
K.W. Cornelisse-Timmer
Zalm 192
3344HD Hendrik-Ido-Ambacht

Eenmanszaak K.W. Cornelisse-Timmer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENDRIK-IDO-AMBACHT of elders in de provincie Zuid-Holland? K.W. Cornelisse-Timmer is opgericht in 19710111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan K.W. Cornelisse-Timmer bereiken op: 078-6823155. K.W. Cornelisse-Timmer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24116210. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met K.W. Cornelisse-Timmer in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image