Kapsalon J. van Schaik

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon J. van Schaik in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon J. van Schaik? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon J. van Schaik uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Kapsalon J. van Schaik
Schiedamseweg 64
3134BP Vlaardingen

Eenmanszaak Kapsalon J. van Schaik is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Kapsalon J. van Schaik is opgericht in 19570409 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon J. van Schaik bereiken op: 010-4348224. Kapsalon J. van Schaik in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24211748. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon J. van Schaik in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image