Kapsalon Jannien

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Jannien in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Jannien? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Jannien uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Kapsalon Jannien
Binnenhof 9
2903CH Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Kapsalon Jannien is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Kapsalon Jannien is opgericht in 19820101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Jannien bereiken op: 010-4509245. Kapsalon Jannien in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24143728. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Jannien in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image