Kapsalon Jantine Westra

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Jantine Westra in Ferwert? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Jantine Westra? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Jantine Westra uit Ferwert.

Adresgegevens:
Kapsalon Jantine Westra
Great Sminia 13
9172PZ Ferwert

Eenmanszaak Kapsalon Jantine Westra is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOARDEAST-FRYSLâN of elders in de provincie Friesland? Kapsalon Jantine Westra is opgericht in 20090309 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Jantine Westra bereiken op: 0518-411446. Kapsalon Jantine Westra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01146933. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Jantine Westra in Ferwert.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image