Kapsalon Juffermans Verkleij

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Juffermans Verkleij in Papekop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Juffermans Verkleij? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Juffermans Verkleij uit Papekop.

Adresgegevens:
Kapsalon Juffermans Verkleij
Papekopperstraatweg 64
3464HM Papekop

Eenmanszaak Kapsalon Juffermans Verkleij is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente OUDEWATER of elders in de provincie Utrecht? Kapsalon Juffermans Verkleij is opgericht in 19780601 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Kapsalon Juffermans Verkleij bereiken op: 0348-563807. Kapsalon Juffermans Verkleij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30088520. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Juffermans Verkleij in Papekop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image