Kapsalon Karin Heggerank

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Karin Heggerank in Musselkanaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Karin Heggerank? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Karin Heggerank uit Musselkanaal.

Adresgegevens:
Kapsalon Karin Heggerank
Willem Diemerstraat 7
9581AG Musselkanaal

Eenmanszaak Kapsalon Karin Heggerank is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente STADSKANAAL of elders in de provincie Groningen? Kapsalon Karin Heggerank is opgericht in 19930401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Karin Heggerank bereiken op: 0599-483568. Kapsalon Karin Heggerank in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01157137. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Karin Heggerank in Musselkanaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image