Kapsalon Monique van de Schraaf

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Monique van de Schraaf in Hoofddorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Monique van de Schraaf? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Monique van de Schraaf uit Hoofddorp.

Adresgegevens:
Kapsalon Monique van de Schraaf
Gravenbos 8
2134LJ Hoofddorp

Eenmanszaak Kapsalon Monique van de Schraaf is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Kapsalon Monique van de Schraaf is opgericht in 19871201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Monique van de Schraaf bereiken op: 023-5635593. Kapsalon Monique van de Schraaf in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34064933. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Monique van de Schraaf in Hoofddorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image