Kapsalon Patries Snijders

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Patries Snijders in Numansdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Patries Snijders? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Patries Snijders uit Numansdorp.

Adresgegevens:
Kapsalon Patries Snijders
Schoolweg 51D
3281AP Numansdorp

Eenmanszaak Kapsalon Patries Snijders is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HOEKSCHE WAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Kapsalon Patries Snijders is opgericht in 20060411 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Patries Snijders bereiken op: 06-11127613. Kapsalon Patries Snijders in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24393902. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Patries Snijders in Numansdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image