Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek
Coopmansstraat 8
8921ST Leeuwarden

Eenmanszaak Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek is opgericht in 20031203 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek bereiken op: 058-2135508. Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01068664. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image