Kapsalon Tonyson B.V.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Tonyson B.V. in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Tonyson B.V.? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Tonyson B.V. uit Purmerend.

Adresgegevens:
Kapsalon Tonyson B.V.
Breedstraat 26
1441CC Purmerend

Besloten Vennootschap (BV) Kapsalon Tonyson B.V. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Kapsalon Tonyson B.V. is opgericht in 20081205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Tonyson B.V. bereiken op: 06-24754950. Kapsalon Tonyson B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 36050092. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Tonyson B.V. in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image