Kapsalon Van Houwelingen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Van Houwelingen in Almkerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Van Houwelingen? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Van Houwelingen uit Almkerk.

Adresgegevens:
Kapsalon Van Houwelingen
Kruisstraat 8
4286AN Almkerk

Eenmanszaak Kapsalon Van Houwelingen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ALTENA of elders in de provincie Noord-Brabant? Kapsalon Van Houwelingen is opgericht in 19771102 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Kapsalon Van Houwelingen bereiken op: 0183-401479. Kapsalon Van Houwelingen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18116781. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Van Houwelingen in Almkerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image