Kapsalon Weber Mobiel

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Weber Mobiel in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Weber Mobiel? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Weber Mobiel uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Kapsalon Weber Mobiel
Diabellistraat 35
2901KC Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Kapsalon Weber Mobiel is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Kapsalon Weber Mobiel is opgericht in 19100401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Weber Mobiel bereiken op: 010-4470300. Kapsalon Weber Mobiel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24012794. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Weber Mobiel in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image