Karin’s Hair & Beauty Salon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Karin’s Hair & Beauty Salon in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Karin’s Hair & Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Karin’s Hair & Beauty Salon uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Karin’s Hair & Beauty Salon
Hoeker 31
2991DC Barendrecht

Eenmanszaak Karin’s Hair & Beauty Salon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Karin’s Hair & Beauty Salon is opgericht in 19850513 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Karin’s Hair & Beauty Salon bereiken op: 06-52674007. Karin’s Hair & Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24156589. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Karin’s Hair & Beauty Salon in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image