Kickens Visual Xpressions

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Kickens Visual Xpressions in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kickens Visual Xpressions? Op Salons.nl lees je alles over Kickens Visual Xpressions uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Kickens Visual Xpressions
Kramerplan 49
2728DL Zoetermeer

Eenmanszaak Kickens Visual Xpressions is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Kickens Visual Xpressions is opgericht in 20050127 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Kickens Visual Xpressions bereiken op: 079-3415409. Kickens Visual Xpressions in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27274201. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kickens Visual Xpressions in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image