Krisanee’s Thaise Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Krisanee’s Thaise Massage in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Krisanee’s Thaise Massage? Op Salons.nl lees je alles over Krisanee’s Thaise Massage uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Krisanee’s Thaise Massage
Miamihof 48
2548JB ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Krisanee’s Thaise Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Krisanee’s Thaise Massage is opgericht in 20110527 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Krisanee’s Thaise Massage bereiken op: 06-16325465. Krisanee’s Thaise Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52805735. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Krisanee’s Thaise Massage in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image