L.C. Klomp-Bijleveld

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

L.C. Klomp-Bijleveld in Giessenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over L.C. Klomp-Bijleveld? Op Salons.nl lees je alles over L.C. Klomp-Bijleveld uit Giessenburg.

Adresgegevens:
L.C. Klomp-Bijleveld
Binnendamseweg 59
3381GB Giessenburg

Eenmanszaak L.C. Klomp-Bijleveld is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MOLENLANDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? L.C. Klomp-Bijleveld is opgericht in 19881101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan L.C. Klomp-Bijleveld bereiken op: 0184-670087. L.C. Klomp-Bijleveld in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23059808. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met L.C. Klomp-Bijleveld in Giessenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image