Labrie Coiffures

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Labrie Coiffures in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Labrie Coiffures? Op Salons.nl lees je alles over Labrie Coiffures uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Labrie Coiffures
Hollandsch Diep 59
2904EP Capelle aan den IJssel

Vennootschap onder firma (Vof.) Labrie Coiffures is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Labrie Coiffures is opgericht in 19760624 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Labrie Coiffures bereiken op: 010-4512529. Labrie Coiffures in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24128021. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Labrie Coiffures in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image