LadyWax Amsterdam B.V.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

LadyWax Amsterdam B.V. in Woerden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over LadyWax Amsterdam B.V.? Op Salons.nl lees je alles over LadyWax Amsterdam B.V. uit Woerden.

Adresgegevens:
LadyWax Amsterdam B.V.
Leidsestraatweg 66D
3443BW Woerden

Besloten Vennootschap (BV) LadyWax Amsterdam B.V. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WOERDEN of elders in de provincie Utrecht? LadyWax Amsterdam B.V. is opgericht in 20130708 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan LadyWax Amsterdam B.V. bereiken op: 0348-425050. LadyWax Amsterdam B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58350926. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met LadyWax Amsterdam B.V. in Woerden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image