Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste? Op Salons.nl lees je alles over Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste
Rietveldlaan 8
3431GD Nieuwegein

Eenmanszaak Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste is opgericht in 19800827 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste bereiken op: 030-6031783. Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30062618. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lan Ying, Huidverzorgingsspecialiste in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image