Lausberg-de Kruijff

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Lausberg-de Kruijff in Harderwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lausberg-de Kruijff? Op Salons.nl lees je alles over Lausberg-de Kruijff uit Harderwijk.

Adresgegevens:
Lausberg-de Kruijff
Vondelpark 78
3842GR Harderwijk

Eenmanszaak Lausberg-de Kruijff is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARDERWIJK of elders in de provincie Gelderland? Lausberg-de Kruijff is opgericht in 19870101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lausberg-de Kruijff bereiken op: 0341-266964. Lausberg-de Kruijff in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 31029671. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lausberg-de Kruijff in Harderwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image