Leon Zuidgeest Kappers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Leon Zuidgeest Kappers in Voorburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Leon Zuidgeest Kappers? Op Salons.nl lees je alles over Leon Zuidgeest Kappers uit Voorburg.

Adresgegevens:
Leon Zuidgeest Kappers
Park Leeuwensteijn 83
2272AW Voorburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Leon Zuidgeest Kappers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Leon Zuidgeest Kappers is opgericht in 19700108 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Leon Zuidgeest Kappers bereiken op: 070-3905332. Leon Zuidgeest Kappers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27077548. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Leon Zuidgeest Kappers in Voorburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image