LiAs LazeCare Aanbevolen

Laser Ontharen | Definitief Ontharen | Tanden Bleken

5.0/54 Reviews

LiAs Lazecare is gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. Professionaliteit en een klantvriendelijke service is voor Lias Lazecare erg belangrijk. Wil je ook nooit meer scheren, epileren of harsen? Lias LazeCare biedt nu de beste uitkomst met de Diode ICE Laser PLATINA! Goedkoop en effectief laser ontharen in Nijmegen.

Laser ontharen in Nijmegen

Laser ontharen in Nijmegen. Dat kan bij LiAs Lazecare. De specialist op het gebeied van pijnloos en definitef ontharen. Heb ook zo’n last van al die haren? Dan is laser ontharen ook voor jou de oplossing.

Gemakkelijk en vrijwel pijnloos je gezicht ontharen

Bij mannen is het bekend en vrij standaard, maar ook vrouwen hebben er last van; gezichtsbeharing. Wist je dat hier erg gemakkelijk iets aan gedaan kan worden? Zowel voor mannen als vrouwen zijn er verschillende mogelijkheden om je gezicht te ontharen. Denk hierbij aan scheren, waxen, laseren of epileren. Bij Lias Lazecare kunnen wij vrijwel pijnloos en definitief je gezicht laseren. Onze apparatuur is geschikt voor alle haar- en huidtypen waardoor jij verzekerd bent van een haarloze huid.

Voordelen van laserontharing

Je gezicht laten laser ontharen heeft een aantal voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bij laser ontharen veel minder last hebt van irritaties van de huid. Het is namelijk zo dat wanneer je zelf probeert de haren te verwijderen, er ingegroeide haren kunnen ontstaan. Deze haartjes kunnen voor veel overlast en pijn zorgen doordat ze gaan ontsteken. Daarnaast kan scheren ook leiden tot vervelende huidirritaties. Wanneer je kiest om je gezicht te laseren, zullen deze problemen voor jou verleden tijd zijn! Je kunt precies aangeven waar je ongewenste haartjes hebt zitten en welke je verwijderd wilt hebben. Zo kun je je gehele gezicht laten laseren, of slechts gedeeltes zoals kin, hals of bovenlip laten laseren. Tevens kun je je wenkbrauwen definitief ontharen zodat jij je ook niet meer druk hoeft te maken om het epileren.

Tanden bleken in Nijmegen

In onze salon maken wij gebruik van een verantwoorde bleekmethode om uw tanden 2 tot 14 kleurtinten lichter te maken. Met maar één behandeling van 3 x 10 minuten of 2 x 20 minuten 2 tot 14 tinten lichter. Wij maken gebruik van techniek dat is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en is gecertificeerd na langdurig testen.

Post & story

Beetje post De post uitgrebide info

Post

Same day appointment available yhfggfffggf

Schedule Appointment

Verdere handige informatie

Informatie en veel gestelde vragen bij deze salon

Q 5 redenen voor definitief ontharen

- Geen pijn na epileren en waxen meer!
- Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
- Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
- Je bespaart geld omdat je geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel meer nodig hebt!
- Meer tijd voor belangrijke dingen!

Q Voordelen van ontharen met de Diode ICE Laser PLATINA

- Vrijwel pijnloos, door de ICE methode
- Snel en effectief
- Geschikt voor alle huid- en haartypes
- Geschikt voor gevoelige huid
- Geschikt voor het hele lichaam
- Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
- Behandeling gehele jaar door mogelijk
- Meest veilige techniek

Q Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?

Ja, u kunt uw afspraak kosteloos annuleren indien dit minimaal 24 uur van te voren wordt doorgegeven.

Indien u 24 uur of korter van tevoren annuleert. Dan zijn wij genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits wij de tijd opnieuw kunnen invullen.

Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen.

Q Wie mag een behandeling niet ondergaan?

Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij wij de behandeling niet kunnen uitvoeren, dit zijn:
- Als je hele dunne haartjes hebt
- Als je hele korte of weinig haartjes hebt
- Beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen
- Acne rond de wenkbrauwen
- Zwangerschap
- Borstvoeding
- Als je huid een scrub heeft gehad
- Als je henna brows hebt
- Bij een verbrande huid door de zon
- Ooginfecties

4 reviews: LiAs LazeCare

1 Reviews
Laser behandeling
5.0.0

Voor het eerst een laser behandeling gehad bij Fatma ze luistert goed naar de wensen en geeft goede adviezen.
Het was geheel pijnloos en heb het als heel prettig ervaren. Daarnaast is zij erg lief en spontaan! De afspraak was erg gezellig en ik voelde mij heel snel al op m’n gemak. Ik kom hier zeker snel terug en heb mij tweede afspraak al meteen gepland. Hartelijk dank Fatma en tot over paar weken! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0
Serkan 1 Reviews
Mijn ervaring na 6 behandelingen
5.0.0

Na 6 behandelingen ben ik zo goed als haarvrij! Supervriendelijk en de behandelingen zijn letterlijk pijnloos! Indien je een goede laserkliniek zoekt, dan hoef je echt niet verder te kijken, want Lias LazeCare is een echte aanrader. Daarnaast is de salon hygiënisch en sfeervol ingericht.

Is deze review waardevol? Like 1 LOL 0 Love 0
Annemarie 1 Reviews
Tevreden zijn met de voortgang
5.0.0

Ik heb er nu 4 behandelingen op zitten en ik kan niet meer tevreden zijn met de voortgang! De haartjes zijn zichtbaar dunner, lichter en minder. Fatma luistert goed naar de wensen van haar klanten en denkt altijd mee. Daarnaast is zij ook heel lief en zijn de afspraken enorm gezellig. Dikke aanrader!

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0
merve52 1 Reviews
Laserbehandelingen werken goed
5.0.0

Ik ben een tijdje geleden begonnen met mijn laserbehandelingen. De behandelingen gaan heel goed. Ik heb het tot nu toe pijnloos ervaren. De gel die op je huid gesmeerd wordt, heeft ook een verkoelend effect en dat is heel fijn. Met Fatma als behandelaar is het heel prettig. Je kan altijd een praatje maken en het is altijd gezellig met haar. De tijd van de behandelingen gaan ook snel voorbij, voor mijn gevoel gaat het heel vlot. Ik raad iedereen deze plek aan die behoefte heeft aan laserbehandelingen. Veilig en betrouwbaar. Zeker de moeite waard!

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0

Behandelingen

Ontharen
Haren
image