Lidy’s relax massages

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Lidy’s relax massages in Best? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lidy’s relax massages? Op Salons.nl lees je alles over Lidy’s relax massages uit Best.

Adresgegevens:
Lidy’s relax massages
Olivier van Noortstraat 25
5684EA Best

Eenmanszaak Lidy’s relax massages is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente BEST of elders in de provincie Noord-Brabant? Lidy’s relax massages is opgericht in 20130125 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lidy’s relax massages bereiken op: 06-30389899. Lidy’s relax massages in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57020736. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lidy’s relax massages in Best.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image