Lieneke Terleth

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Lieneke Terleth in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lieneke Terleth? Op Salons.nl lees je alles over Lieneke Terleth uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Lieneke Terleth
P Karel Drossaartstr 55
3131PA Vlaardingen

Eenmanszaak Lieneke Terleth is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Lieneke Terleth is opgericht in 19760423 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lieneke Terleth bereiken op: 010-4342125. Lieneke Terleth in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24222214. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lieneke Terleth in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image