Liesbeth van Doorn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Liesbeth van Doorn in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Liesbeth van Doorn? Op Salons.nl lees je alles over Liesbeth van Doorn uit Utrecht.

Adresgegevens:
Liesbeth van Doorn
Prof. Ritzema Boslaan 63
3571CN Utrecht

Eenmanszaak Liesbeth van Doorn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Liesbeth van Doorn is opgericht in 19841011 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Liesbeth van Doorn bereiken op: 030-2713543. Liesbeth van Doorn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30073220. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Liesbeth van Doorn in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image