Lilawadi Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Lilawadi Pedicure in Abcoude? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lilawadi Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Lilawadi Pedicure uit Abcoude.

Adresgegevens:
Lilawadi Pedicure
Starnheim 1
1391RV Abcoude

Eenmanszaak Lilawadi Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Lilawadi Pedicure is opgericht in 20140320 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lilawadi Pedicure bereiken op: 06-27092355. Lilawadi Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60262974. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lilawadi Pedicure in Abcoude.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image