Lin Beauty & Wellness

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Lin Beauty & Wellness in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Lin Beauty & Wellness? Op Salons.nl lees je alles over Lin Beauty & Wellness uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Lin Beauty & Wellness
Weimarstraat 166
2562HD ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Lin Beauty & Wellness is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Lin Beauty & Wellness is opgericht in 20130319 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Lin Beauty & Wellness bereiken op: 06-47853676. Lin Beauty & Wellness in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60784490. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Lin Beauty & Wellness in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image