M. Hardus-Heerkens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

M. Hardus-Heerkens in Oudewater? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over M. Hardus-Heerkens? Op Salons.nl lees je alles over M. Hardus-Heerkens uit Oudewater.

Adresgegevens:
M. Hardus-Heerkens
Papenhoeflaan 91
3421XN Oudewater

Eenmanszaak M. Hardus-Heerkens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OUDEWATER of elders in de provincie Utrecht? M. Hardus-Heerkens is opgericht in 19871023 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan M. Hardus-Heerkens bereiken op: 0348-562911. M. Hardus-Heerkens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30083177. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met M. Hardus-Heerkens in Oudewater.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image