Manuela van den Brink

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Manuela van den Brink in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Manuela van den Brink? Op Salons.nl lees je alles over Manuela van den Brink uit Veenendaal.

Adresgegevens:
Manuela van den Brink
Henri Dunantstraat 4
3902KH Veenendaal

Eenmanszaak Manuela van den Brink is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? Manuela van den Brink is opgericht in 20010402 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Manuela van den Brink bereiken op: 0318-552361. Manuela van den Brink in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30172512. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Manuela van den Brink in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image