Marlies Haar & Make-up

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Marlies Haar & Make-up in Sneek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Marlies Haar & Make-up? Op Salons.nl lees je alles over Marlies Haar & Make-up uit Sneek.

Adresgegevens:
Marlies Haar & Make-up
Westereems 4B
8602CR Sneek

Eenmanszaak Marlies Haar & Make-up is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Marlies Haar & Make-up is opgericht in 20140301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Marlies Haar & Make-up bereiken op: 06-10036071. Marlies Haar & Make-up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70486263. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Marlies Haar & Make-up in Sneek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image