Massagepraktijk-Elzinga

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Massagepraktijk-Elzinga in Steenwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Massagepraktijk-Elzinga? Op Salons.nl lees je alles over Massagepraktijk-Elzinga uit Steenwijk.

Adresgegevens:
Massagepraktijk-Elzinga
Nieuwe Gagels 2
8332KC Steenwijk

Eenmanszaak Massagepraktijk-Elzinga is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente STEENWIJKERLAND of elders in de provincie Overijssel? Massagepraktijk-Elzinga is opgericht in 20090101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Massagepraktijk-Elzinga bereiken op: 06-18312071. Massagepraktijk-Elzinga in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08186230. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Massagepraktijk-Elzinga in Steenwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image