Massagepraktijk Nina

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Massagepraktijk Nina in Strijen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Massagepraktijk Nina? Op Salons.nl lees je alles over Massagepraktijk Nina uit Strijen.

Adresgegevens:
Massagepraktijk Nina
Kerkstraat 78
3291AM Strijen

Eenmanszaak Massagepraktijk Nina is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HOEKSCHE WAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Massagepraktijk Nina is opgericht in 20100817 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Massagepraktijk Nina bereiken op: 06-52410473. Massagepraktijk Nina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50610988. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Massagepraktijk Nina in Strijen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image