Nagelstudio Georgette

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstudio Georgette in Oostburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstudio Georgette? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstudio Georgette uit Oostburg.

Adresgegevens:
Nagelstudio Georgette
Grotendam 24
4501BT Oostburg

Eenmanszaak Nagelstudio Georgette is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SLUIS of elders in de provincie Zeeland? Nagelstudio Georgette is opgericht in 20070529 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstudio Georgette bereiken op: 0117-454061. Nagelstudio Georgette in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22064337. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstudio Georgette in Oostburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image