Nagelstudio La Diva

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstudio La Diva in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstudio La Diva? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstudio La Diva uit Assen.

Adresgegevens:
Nagelstudio La Diva
Amstelstraat 10
9406TH Assen

Eenmanszaak Nagelstudio La Diva is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Nagelstudio La Diva is opgericht in 20120901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstudio La Diva bereiken op: 06-23459559. Nagelstudio La Diva in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55914535. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstudio La Diva in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image