Nagelstudio Mariposa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstudio Mariposa in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstudio Mariposa? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstudio Mariposa uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Nagelstudio Mariposa
Langekamp 24
8431PR Oosterwolde

Eenmanszaak Nagelstudio Mariposa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OOSTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Nagelstudio Mariposa is opgericht in 20080827 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstudio Mariposa bereiken op: 06-41225823. Nagelstudio Mariposa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01136162. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstudio Mariposa in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image