Nagelstudio Marja

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstudio Marja in Emmeloord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstudio Marja? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstudio Marja uit Emmeloord.

Adresgegevens:
Nagelstudio Marja
De Wadden 20
8303VS Emmeloord

Eenmanszaak Nagelstudio Marja is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDOOSTPOLDER of elders in de provincie Flevoland? Nagelstudio Marja is opgericht in 20110930 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstudio Marja bereiken op: 06-81260299. Nagelstudio Marja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53658000. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstudio Marja in Emmeloord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image