Pedicure Allie Kwant

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Allie Kwant in Vriezenveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Allie Kwant? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Allie Kwant uit Vriezenveen.

Adresgegevens:
Pedicure Allie Kwant
Wetering 19
7672BA Vriezenveen

Eenmanszaak Pedicure Allie Kwant is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TWENTERAND of elders in de provincie Overijssel? Pedicure Allie Kwant is opgericht in 20030101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Allie Kwant bereiken op: 0546-561658. Pedicure Allie Kwant in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08111721. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Allie Kwant in Vriezenveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image