Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk in Den Dungen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk uit Den Dungen.

Adresgegevens:
Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk
Paterstraat 59
5275AH Den Dungen

Eenmanszaak Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SINT-MICHIELSGESTEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk is opgericht in 20030718 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk bereiken op: 073-5942964. Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17157187. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Praktijk Hedwig van de Veerdonk in Den Dungen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image