Pedicure Praktijk Ingrid

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Praktijk Ingrid in Hoogland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Praktijk Ingrid? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Praktijk Ingrid uit Hoogland.

Adresgegevens:
Pedicure Praktijk Ingrid
Zandkamp 38
3828GB Hoogland

Eenmanszaak Pedicure Praktijk Ingrid is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Pedicure Praktijk Ingrid is opgericht in 19870218 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Praktijk Ingrid bereiken op: 033-4804520. Pedicure Praktijk Ingrid in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 31029735. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Praktijk Ingrid in Hoogland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image