Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm in Amersfoort? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm uit Amersfoort.

Adresgegevens:
Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm
Borneoplein 12
3818AH Amersfoort

Eenmanszaak Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm is opgericht in 20080214 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm bereiken op: 033-4631606. Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32131756. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Praktijk Liesbeth Zalm in Amersfoort.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image