Pedicurepraktijk De Bloem

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicurepraktijk De Bloem in Dirksland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicurepraktijk De Bloem? Op Salons.nl lees je alles over Pedicurepraktijk De Bloem uit Dirksland.

Adresgegevens:
Pedicurepraktijk De Bloem
Bloemendaal 16
3247XC Dirksland

Eenmanszaak Pedicurepraktijk De Bloem is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOEREE-OVERFLAKKEE of elders in de provincie Zuid-Holland? Pedicurepraktijk De Bloem is opgericht in 20010301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicurepraktijk De Bloem bereiken op: 0187-844171. Pedicurepraktijk De Bloem in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24317864. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicurepraktijk De Bloem in Dirksland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image