Pedicurepraktijk Lida Lensvelt

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicurepraktijk Lida Lensvelt in Bergen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicurepraktijk Lida Lensvelt? Op Salons.nl lees je alles over Pedicurepraktijk Lida Lensvelt uit Bergen.

Adresgegevens:
Pedicurepraktijk Lida Lensvelt
Gemene Bos 4
1861HG Bergen

Eenmanszaak Pedicurepraktijk Lida Lensvelt is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN (NH.) of elders in de provincie Noord-Holland? Pedicurepraktijk Lida Lensvelt is opgericht in 20070731 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicurepraktijk Lida Lensvelt bereiken op: 072-5895580. Pedicurepraktijk Lida Lensvelt in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37134822. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicurepraktijk Lida Lensvelt in Bergen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image