Pedicurepraktijk Marjan Prins

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicurepraktijk Marjan Prins in Doornspijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicurepraktijk Marjan Prins? Op Salons.nl lees je alles over Pedicurepraktijk Marjan Prins uit Doornspijk.

Adresgegevens:
Pedicurepraktijk Marjan Prins
Burg Frieswijkweg 20
8085RC Doornspijk

Eenmanszaak Pedicurepraktijk Marjan Prins is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ELBURG of elders in de provincie Gelderland? Pedicurepraktijk Marjan Prins is opgericht in 20140701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicurepraktijk Marjan Prins bereiken op: 0525-655831. Pedicurepraktijk Marjan Prins in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60981342. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicurepraktijk Marjan Prins in Doornspijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image