Pedicuresalon Margriet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Margriet in Diepenveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Margriet? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Margriet uit Diepenveen.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Margriet
Wetermansweg 23
7431RC Diepenveen

Eenmanszaak Pedicuresalon Margriet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Pedicuresalon Margriet is opgericht in 20070101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicuresalon Margriet bereiken op: 0570-636583. Pedicuresalon Margriet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08153760. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Margriet in Diepenveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image