Pedicuresalon Miranda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Miranda in Blesdijke? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Miranda? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Miranda uit Blesdijke.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Miranda
Markeweg 36
8398GP Blesdijke

Eenmanszaak Pedicuresalon Miranda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Pedicuresalon Miranda is opgericht in 20070212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicuresalon Miranda bereiken op: 06-29163138. Pedicuresalon Miranda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05084260. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Miranda in Blesdijke.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image