Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk in Tiel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk? Op Salons.nl lees je alles over Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk uit Tiel.

Adresgegevens:
Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk
Rozenstraat 1A
4001DT Tiel

Eenmanszaak Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TIEL of elders in de provincie Gelderland? Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk is opgericht in 20030101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk bereiken op: 0344-621384. Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11057278. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Praktijk voor Voetverzorging Marlies van Wijk in Tiel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image