Rini Hoeijmakers-Rubie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Rini Hoeijmakers-Rubie in Horst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Rini Hoeijmakers-Rubie? Op Salons.nl lees je alles over Rini Hoeijmakers-Rubie uit Horst.

Adresgegevens:
Rini Hoeijmakers-Rubie
Van Merwijckstraat 33
5961SB Horst

Eenmanszaak Rini Hoeijmakers-Rubie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Rini Hoeijmakers-Rubie is opgericht in 19940630 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Rini Hoeijmakers-Rubie bereiken op: 077-3985698. Rini Hoeijmakers-Rubie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12032218. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Rini Hoeijmakers-Rubie in Horst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image